Hoppa till sidans innehåll

Konståkningsshow

18 DEC 2020 22:55
Välkomna till IK Graips DIGITALA Konståkningsjulshow, premiär Lördagen 19 december kl 15:00 online. Stöd oss gärna med ett litet bidrag!
  • Uppdaterad: 13 MAR 2020 20:13

Under hela säsongen har IK Graips konståkare tränat efter bästa förmåga i smågrupper och i andra sammansättningar än tidigare för att minska smittspridningen av Covid-19.

All fysträning har varit förlagd utomhus och våra juniortränare har fått visa framfötterna för att avlasta huvudtränaren Sofie Lingstöm då den stora mängden åkare har erbjudits fler träningstillfällen för att minska antalet barn per träningstillfälle.

För att hålla glädjen uppe när tävlingar och allt det planerade har ställts in så har föreningen fokuserat på årets julshow. Det var givet att vi inte kunde genomföra den med publik, så vi tar nu julshowen hem till era vardagsrum, lördagen den 19 december 15:00.

Showen blir inte som vanligt utan den filmas direkt på isen av våra tränare så att åskådarna kommer att känna att dom är mitt i den istället för en betraktare på håll.

Stöd oss gärna genom att köpa en soffbiljett för 50 kr eller valfri summa. Swisha till 123 034 62 47, märk julshow. Tack på förhand!

Ta något gott att dricka, ät något du verkligen gillar och klicka igång showen.
Här kommer dom, IK Graips konståkare!

Från oss alla till er alla

En riktigt God jul och ett synnerligen gott nytt 2021.
Soffbiljett 50 kr! Tack för ditt bidrag!

Skribent: Dan Holgersson
E-post: This is a mailto link

 

 Sponsorer

 

 

 

 

Postadress:
IK Graip
Storgatan 95
62448 Slite

Besöksadress:
Cementa arena, Solklintsvägen 19
62449 Slite

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info