Hoppa till sidans innehåll

Tränare konståkningsläger 2018

2018-02-05 21:12
Nu åker vi! En härlig vecka med konståkning, lägerliv och kompisar kombinerat med sol och bad i varma Sliteviken. Inskrivning på lördag morgon den 4 augusti samt hemresa torsdag eftermiddag 9 augusti. Läs mer om tränarna
  • Uppdaterad: 2018-04-08 21:20

TRÄNARE: Alla deltagare på lägret kommer att tränas av utbildade tränare som har lång erfarenhet av att träna åkare från skridskoskolan upp till elitnivå. I anmälan anger du för vilken tränare du önskar träna för. Vi reserverar oss för eventuell fullbokning av någon tränare och lägret kommer då rekommendera tränare till åkaren i samråd med denna. Eventuellt kan det tillkomma tränare och ni har då möjlighet att ändra ert val.

Eva Hermansson steg 4B

Eva Hermansson har varit tränare i Norrköpings konståkningsklubb i många år och har stor erfarenhet av att träna åkare på alla nivåer samt har suttit med i svenska konståkningsförbundet. Som åkare har hon vunnit SM och Nordiska juniormästerskapet samt deltagit i EM. Hon har även varit olympiakandidat till Sapporo-OS.                                               
                                                   

Li Bäckdal steg 4B

Li Bäckdal startade sin konståkningskarriär i Trelleborgs KK innan hon 2003 bytte till Malmö Konståkningsklubb. Sedan hösten 2016 arbetar Li som heltidstränare i Osby Konståkningsklubb och har tidigare arbetat som tränare i Malmö, Leksands och Brinka Sandvikens KK. Li innehar Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning steg IV och har tränat konståkare från skridskoskola upp till elitserieåkare. Under våren 2011 utbildade hon sig vidare via SISU och kan numera också titulera sig som diplomerad elitidrottscoach.
  
I sin egen karriär som åkare har hon tävlat i både singel- och teamåkning och har utöver konståkningen varit aktiv i balett och showdans. Dessutom blev Li svensk mästarinna två år i rad i aerobic gymnastics. 

 

Sara Johansson steg 4B

Sara är huvudtränare i Lysekils konståkningsklubb och har tränat konståkare på alla nivåer i 27 år. Hon är även kursföreläsare samt teknisk specialist för syncro. 

 

Sofie Lingström 3A

Sofie är huvudtränare för miniorerna och Team-åkningsgruppen i IK Graip men har tidigare varit verksam i Djurgårdens konståkningsklubb. Hon har som åkare själv tävlat i singel och SM och internationellt i Syncro. 

 

Susanne Korall steg 2B

Susanne är huvudtränare för ungdomsåkarna i IK Graip, Uppvuxen i Vallentuna några mil norr om sthlm vilket även var den klubb som hon var aktiv i som tävlingsåkare under hela henns tävlingstid med Tanja Magnusson som tränare. Började åka skridskor som 3-åring och la sin aktiva karriär på hyllan helt och hållet vid en ålder av 30 år. Tävlade på elitnivå inom konståkningen mellan åren 1996-2003 med ett SM-brons i seniorklassen som främsta placering. Den sista tävlingen jag genomförde var ISU Adult i Oberstdorf och kom även där hem med ett brons. Susanne var verksam som tränare och koreograf i Vallentuna KK mellan åren 1998-2007 och tränade då åkare med tester upp till fri och basic 4. Flyttade till Gotland 2014 och är from 2016 engagerad i IK Graip som tränare. Har konståkningsförbundets steg 2-utbildning och har även läst idrottspsykologi vid GIH.

 

Camilla Båge Danspedagog

Danspedagog och utbildad på Kungliga baletthögskolan i Stockholm

 

Jessica Hermansson Fystränare

Leg. Fystränare och PT. Jessica driver sedan 12 år tillbaka träningsföretag på Gotland och jobbar med all sorts träning i både grupp, med rehab och med PT-kunder. Hon tränar Graips konståkare under hela säsongen och har tränat Gotlands TV-pucklag b.la. Målet är alltid att stärka åkarens fysiska förmåga och minska risken för skador.

 

Josefine Bjurström

Josefin kommer från Stockholm. Har tränat konståkning i 16 år, varit tränare i 2 år. Är 20 fyller 21 i maj och studerar på universitet på Gotland. Tränare i Graip för Speedåkare. Kommer att träna de yngre och minder erfarna åkarna på sommarlägret.

 

 

Läs mer INBJUDAN PDF

FÖRFRÅGNINGAR: Besvaras av Sofie Lingström 076-114 72 98

Skribent: Dan Holgersson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
IK Graip
Storgatan 95
62448 Slite

Besöksadress:
Solklintsvägen 19
62449 Slite

Kontakt:
Tel: 07034232313
E-post: This is a mailto link

Se all info